Izboljšamo življenski prostor s keramičnimi ploščicami

Izboljšamo življenski prostor s keramičnimi ploščicami

29.03.2019

Pravilna izbira zaključnih materialov je ključnega pomena za ustvarjanje kakovostnih sodobnih bivalnih prostorov, kjer lahko keramične ploščice igrajo posebno pomembno vlogo.

Najnovejša generacija keramičnih materialov je rezultat stalnega razvojnega procesa skupaj s stalnimi raziskavami tehnoloških inovacij, estetike, aplikacij in funkcionalnosti. Današnji izdelki ne služijo le kot pomembni dekorativni in zaključni elementi za izboljšanje in prilagajanje notranjosti, temveč tudi zagotavljajo potrebne tehnične lastnosti in ohranjajo visoke ravni učinkovitosti.

talne ploščice

Keramične ploščice se lahko štejejo za verodostojne »predmete industrijskega oblikovanja«, ki se razvijajo skozi proces oblikovanja in proizvodnje, ki je močno usmerjen v inovativnost, kakovost in varstvo okolja. Ti pomembni arhitekturni elementi niso le privlačni, varni in trajni, temveč tudi informirana izbira zasnove, ki temelji na načelih trajnosti.

Keramične ploščice prihajajo v zelo širokem razponu oblik in velikosti, barv ter estetskih in funkcionalnih lastnosti, vsem pa je skupna njihova izredna kakovost.

keramične ploščice za kopalnico

Ploščice so na voljo v različnih oblikah, vključno z velikimi ploščami in mozaiki, modularnimi elementi in vodotesnimi rezami, tradicionalnimi velikostmi in oblogami, tankimi stenskimi ploščami in ekstra debelimi ploščami. Prihajajo z naravnimi, sijajnimi in mat površinami, grobimi in poliranimi oblogami, teksturiranimi, raznolikimi odtenki, grmičastimi, starinskimi in kovinskimi učinki, primarnimi in pastelnimi barvami, gladkimi barvami in večplastnimi učinki. Še posebej se odlikujejo po barvah, velikostih zrn, progah, žilah in teksturah, za svoje vzorce, ki reproducirajo kamen, les, zemljo, cement, kovine in tkanine, za njihove vzorčne dekoracije in cvetlične motive, geometrijske oblike in grafične kompozicije, teraco, reliefni motivi in še veliko več.

 

 
 
 

 
 
 
 
 
KONTAKT

Šlandrova 4
1231 Ljubljana-Črnuče

Tel.: 01 561 26 16

Fax: 01 561 24 67

info@keramtrade.si

SLEDITE NAM