Zunanja keramika za dizajnersko okolico vašega doma

Zunanja keramika za dizajnersko okolico vašega doma

11.09.2020

Če razmišljate o prenovi terase ali zunanjih prostorov hiše, lahko v svoj dizajn vključite še zunanjo keramiko. Izbira materialov zlasti za talne površine ni vedno enostavna. In poleg estetskih kriterijev, ko govorimo o talnih oblogah za terase ali vrtove,pridejo v poštev tudi tehnična merila in vzdržljivost izbranega materiala, ki lahko kljubuje vsem vremenskim razmeram in vsem letnim časom.

talna keramika

Keramične ploščice so zaradi svoje vsestranskosti in trajnosti vedno varne


Vsestranskost in trpežnost talnih oblog je prvi kriterij

Na srečo se je keramika v zadnjih letih tehnično zelo razvila, zato je izbira teh prostorov vedno varna, tako zaradi vsestranskosti kot tudi zaradi estetskih možnosti in tehničnih lastnosti. Ne pozabite, da so keramične talne in stenske ploščice enostavne za vzdrževanje in čiščenje. Poleg tega ta vrsta materialov zelo dobro podpira spremembe temperature. Ali potrebujete več prednosti?

Stilsko fleksibilne izbire zunanjega kamna

Nedvomno je še ena temeljnih prednosti keramike v primerjavi z drugimi površinami povezana z neskončnimi estetskimi možnostmi, ki jih prinaša. Iščete bolj organski zaključek s ploščico, ki simulira teksturo kamna? Naša serija Outdoor je lahko zanimiva možnost. Poleg tega gre za porcelanski kamen, zelo priporočljiv material zaradi svoje trpežnosti in enostavne namestitve.

talne ploščice

Si upate z bolj dekorativno možnostjo? V tem primeru vam predstavljamo Annapurna, enega najnovejših dodatkov v našem katalogu, ki kot rokavica ustreza najbolj klasičnim okrasom.

zunanje keramične ploščice

Od najbolj klasičnega do najsodobnejšega, industrijski pridih cementa je zmagovalna možnost za tiste hiše ali domove z bolj moderno in minimalistično estetiko. V tem smislu naša serija Extend ponuja več možnosti in možnosti, tako v porcelanskih tleh kot v tehničnih korakih ali dekorativnih mozaikih.

talne keramične ploščice

Kateri vam je najbolj všeč?

 

 
 
 

 
 
 
 
 
KONTAKT

Šlandrova 4
1231 Ljubljana-Črnuče

Tel.: 01 561 26 16

Fax: 01 561 24 67

info@keramtrade.si

SLEDITE NAM