Kuhinjska keramika - uporabna in praktična bo z modernim dizajnom popestrila vašo kuhinjo

Kuhinjska keramika - uporabna in praktična bo z modernim dizajnom popestrila vašo kuhinjo

20.09.2021

kuhinjske ploščice

 

Kuhinjske keramične ploščice izberite glede na namen


Kuhinjska keramika, ki si jo lahko ogledate v našem razstavnem salonu je kakovostna, njen dizajn je dovršen, priznani proizvajalci pa zagotavljajo tudi njeno dolgo življenjsko dobo. Kuhinjske keramične ploščice so prava izbira za vašo kuhinjo, saj so izredno odporne in enostavne za čiščenje.
Pri izbiri keramike bodite pozorni na velikost in kakšen videz želite doseči, pa tudi namen. Talna keramika naj bo protizdrsna, stenska pa je lahko bolj gladka. Talna kuhinjska keramika mora preprečevati zdrse, ko se tla zmočijo, poleg tega pa mora prenesti večje obremenitve, medtem ko je lahko stenska manj groba. Kuhinjska keramika je sicer izredno uporabna in dobro zaščiti tudi kuhinjske stene. Običajno jo položimo med kuhinjskim pultom in omaricami, kjer je med obdelavo hrane največ možnosti, da stene umažemo s trdovratnimi madeži.
Kuhinjske keramične ploščice vam delo v kuhinji precej olajšajo, saj so odporne na vlago in vročino, čiščenje pa je povsem enostavno in hitro, saj običajno zadostuje že, da ploščice obrišite z mokro krpo.

kuhinjske ploščice

V podjetju Keramtrade gresta kakovost in cena z roko v roki


Zavedamo se, da je kakovostna kuhinjska keramika finančna investicija, čeprav visoka cena ne zagotavlja nujno tudi kvalitete. Pri nas lahko keramične ploščice kupite po ugodnih cenah, za naše stranke pa je vedno pripravljena tudi kakšna posebna in ugodna akcija. Keramične ploščice svetovno priznanih proizvajalcev lahko tako dobite po denarnici prijazni ceni. Poleg tega nudimo tudi keramiko za kopalnice in sanitarno ter kopalniško opremo, za vas pa smo pripravili tudi ponudbo keramike, ki je primerna za zunanjo uporabo na dvoriščih ali terasah. Obiščite nas in se prepričajte sami, da po ugodnih cenah ponujamo visoko kakovost in kuhinjske keramične ploščice ter ostalo keramiko sodobnega dizajna.

kuhinjske ploščice

 
 
 

 
 
 
 
 
KONTAKT

Šlandrova 4
1231 Ljubljana-Črnuče

Tel.: 01 561 26 16

Fax: 01 561 24 67

info@keramtrade.si

SLEDITE NAM