Talne ploščice za hodnik

Talne ploščice za hodnik

30.08.2022

Ploščice za hodnik iz keramike so vzdržljive, vsestranske in brezčasne

Ploščice za hodnik ustvarjajo stilsko polne površine, ki združujejo notranje prostore. Dolga leta so hodniki predstavljali dolgočasne, spregledane prostore. Danes so vse prej ko to. V zadnjih nekaj letih jim trendi notranjega oblikovanja posvečajo vse več pozornosti ter jih spreminjajo v zabavne in spominov polne prostore. Hodniki so kot povezovalni prostori eni izmed najbolj uporabljenih v domu, zato je pomembno, da so talne obloge izbrane skrbno in premišljeno. Zaradi preprostega vzdrževanja in čiščenja, vzdržljivosti ter dolge življenjske dobe vse več posameznikov poseže po keramičnih ploščicah za hodnik. Te so odporne in hipoalergene, saj ne zadržujejo pršic ali drugih dražilnih snovi, ki prispevajo k alergijam. Prav tako preprečujejo prenos in razvoj bakterij, plesni ali gliv. Prednost talnih ploščic je tudi ta, da so nadvse vsestranske. Če boste izbrali takšne odporne proti zmrzovanju in zdrsu, jih boste lahko uporabljali kot zunanje in notranje ploščice. Enake ploščice bodo poskrbele za optimalno povečanje ter enoten videz prostorov.

 talne ploščice

Talne ploščice za hodnik se prilegajo vsem stilom notranjega oblikovanja

Talne ploščice za hodnik so odličen način, da svojemu domu dodate barvo, vzorec in edinstvenost. Brezčasnost, praktičnost in eleganco - to bodo v vaš dom prinesle prav izbrane keramične ploščice. Hodnik lahko poživite z najrazličnejšimi barvami, dimenzijami in materiali ploščic. Pred nakupom premislite, kakšen prostor želite ustvariti.
Si želite naravnega, prijetnega in domačega prostora? Uporabite keramične ploščice v imitaciji lesa. Je vaš cilj barven prostor, ki bo osupnil obiskovalce? Potem bodo prava izbira mozaik ploščice. Si želite večne klasike? Posezite po belih, elegantnih ploščicah čistih linij. Talne obloge imajo precejšen vpliv na občutek v prostoru in njegov videz. Ker se ploščice največkrat ne menjujejo tako pogosto, kot na primer topli pod, je pravilna izbira še pomembnejša. Obiščite naš salon keramike, kjer boste našli široko paleto slogov, barv in oblik talnih ploščic za hodnik, ki se bodo prilegale vsem okusom in stilom notranjega oblikovanja. Niste prepričani, kaj potrebujete? Posvetujte se s strokovnjaki v podjetju, ki vam bodo svetovali pri izbiri in pomagali najti popolno kombinacijo za vaš dom.

talna keramika

4 razlogi, zakaj so keramične ploščice za hodnik popolna izbira za vaš dom

Talne ploščice za hodnik in njihova izbira prinašata številne prednosti, kot so:

1. Vzdržljivost in dolga življenjska doba

Ena izmed najpomembnejših prednosti je ravno vzdržljivost keramičnih ploščic. Hodnik, še posebej tisti pri vhodu, je nenehno izpostavljen številnim nečistočam in vlagi. Ploščice so žgane pri visokih temperaturah, zaradi česar vzdržijo več obremenitev kot večina talnih oblog na trgu. Zahvaljujoč neverjetnim mehanskim lastnostim so odporne proti udarcem, poškodbam in odrgninam. V primeru poškodbe je mogoče zamenjati le poškodovano ploščico. Zaradi njihove trpežnosti so pogosta izbira za objekte z veliko obiskovalci, kot so nakupovalni centri, hoteli in poslovni objekti.

2. Preprosto vzdrževanje

Ploščice za razliko od drugih talnih oblog ne zahtevajo stalnega vzdrževanja, kot so voskanje, poliranje ali tesnjenje. Vse, kar potrebujete za čiste ploščice, so voda, čistilo in krpa. Vrhunska odpornost proti umazaniji in madežem je razlog, zakaj so silno priljubljena izbira za kuhinje, hodnike, garaže in terase.

3. Estetska dovršenost

Keramične ploščice za hodnik so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki uporabniku ponujajo široko izbiro. Najrazličnejše oblike, barve, zaključki, teksture, dimenzije in okrasi omogočajo, da so ploščice usklajene z vsakim prostorom in njegovo barvno shemo.
S pravimi kombinacijami ploščic in stavbnega pohištva boste brez težav dobili kakršen koli videz želite. Od elegantnega, barvitega, eklektičnega, viktorijanskega, rustikalnega pa do minimalističnega. So bivalni prostori vašega doma majhni? Izkoristite ploščice za
optimalno povečanje prostora ali za poudarek določenega elementa, detajla itd.

4. Cenovno ugodna rešitev za dom

Čeprav so talne ploščice sprva nekoliko dražje, se naložba hitro povrne. Pomislite, koliko denarja boste prihranili pri vzdrževanju, čiščenju ali popravilu glede na njihovo dolgo življenjsko dobo. Prav tako so sijajen prevodnik toplote, kar pomeni, da so združljive z drugimi funkcijami, kot je talno ogrevanje.

velike keramične ploščice

 
 
 

 
 
 
 
 
KONTAKT

Šlandrova 4
1231 Ljubljana-Črnuče

Tel.: 01 561 26 16

Fax: 01 561 24 67

info@keramtrade.si

SLEDITE NAM