Tuš kad in talne keramične ploščice kopalnici dodajo poseben čar

Tuš kad in talne keramične ploščice kopalnici dodajo poseben čar

17.03.2023

Tuš kad je sestavni del prav vsake prhe. Na trgu so na voljo mnogi različni modeli, v različnih oblikah in višinah. Kljub temu pa je v zadnjih letih ena najbolj priljubljenih različic podstavek za tuš kabino, ki se skoraj zlije s tlemi.
Kakšen model boste izbrali, je seveda odvisno od vašega okusa in ostale opreme – tako sloga, v katerem je opremljen celoten dom, kot sloga, v katerem je opremljena kopalnica. V vsakem primeru pa poskrbite, da boste izbrali kakovostno opremo, ki vam bo služila še vrsto let.

Podstavek za tuš kabino, ki pričara občutek bivanja v hotelu

Kopalnice že dolgo niso več eden od prostorov doma, ki ga sicer redno uporabljamo, vendar je namenjen v prvi vrsti za higieno in nego telesa. V resnici so danes mnogo več kot to.
S svojo atraktivno opremo vse bolj predstavljajo luksuzen prostor, kjer se lahko sprostimo in uživamo. Domač wellness, kjer si napolnimo baterije in poskrbimo za boljše počutje. Prostor za lepotičenje in urejanje. Seveda pa ob vsem tem morajo sovpadati z originalno vlogo- nuditi morajo prostor, kjer bomo poskrbeli za osebno higieno in vsesplošno urejanje.
Kopalniška keramika je tisti faktor, ki z barvami, teksturami in oblikami lahko namreč vsako kopalnico pretvori v domači wellness in kotiček za uživanje.

tuš kad

Talne keramične ploščice: točka, na kateri se vse začne

Če na novo opremljate svoj dom, ne glede na to ali ga prenavljate ali gradite na novo, se boste zagotovo morali posvetiti tudi opremljanju kopalnice. Sploh glede na to, da je opremljanje tega prostora v domu, še posebej, če je potrebno na novo polagati keramiko in poskrbeti za vse kopalniške elemente, kar velik finančni zalogaj. Hkrati pa je prenova kopalnice nekaj česar se ne le zaradi cene, ampak tudi zahtevnosti ne lotimo ravno pogosto. Izbrana keramika bo tako ostala del kopalnice vsaj kakšno desetletje. Prav zaradi tega je najprej izboru in nato polaganju potrebno nameniti dovolj pozornosti in časa.
V zadnjih letih je izjemno moderno vse, kar diši po naravi. Nič drugače ni tudi pri opremljanju kopalnice. V ospredju so torej zemeljski toni ter mehke in zaobljene oblike. Prav tako so izredno moderne nekoliko drugače oblikovane ploščice, kot so tridimenzionalne različice in takšne z reliefi. Hkrati so na voljo tako mat izvedbe kot modeli z visokim sijajem.
Čeprav je naravni videz izredno moderen, določeni slogi opremljanja kličejo po čisto drugačnih odločitvah. Poleg keramike v naravnih barvah in zemeljskih tonih so tako priljubljene tudi ploščice živih barv in nenavadnih vzorcev.
V našem podjetju boste našli vse vrste stenskih in talnih keramičnih ploščic. Pri talni keramiki vas bodo zagotovo očarali modeli v imitaciji lesa in kamna. Pri stenski keramiki pa boste lahko izbirali tako med pastelnimi kot živimi barvami. Na voljo so tudi različni mozaiki, oblike in dimenzije. Prelistajte našo ponudbo in preverite, katera keramika se bo najlepše ujemala s slogom vašega doma in kopalnice.

talne keramične ploščice

Tuš kad, ki vas bo očarala

Poleg talne in stenske keramike boste pri nas našli tudi različne modele prh. Prisegamo na blagovno znamko Zenon Gel Coat, zato boste našli največ različic prav znotraj te znamke.
Kadi za prho, ki jih ponujamo, so narejene iz naravnih materialov. V njih je nizek delež poliestrskih smol, zaključni sloj pa je iz akrilnega premaza z debelino 25 mm. Ker so zelo nizke, jih lahko vgradimo v nivo tal. Priložili bomo tudi visoko pretočni sifon.
Izdelek se poleg tega ponaša še z zelo dobrimi mehanskimi in kemijsko-fizikalnimi lastnostmi. Odporen je namreč na:
- udarce,
- UV žarke,
- kisline,
- baze,
- alkohol,
- razkužila in
- belila.
Poleg tega so omenjeni modeli podstavkov za tuš kabino nedrseči in antibakterijski. Ker so obarvani po celotni debelini, pa omogočajo enostavno saniranje mehanskih poškodb.
Na voljo so različni modeli, lahko pa vam izdelamo tudi tuš kad po naročilu.

podstavek za tuš kabino

 
 
 

 
 
 
 
 
KONTAKT

Šlandrova 4
1231 Ljubljana-Črnuče

Tel.: 01 561 26 16

Fax: 01 561 24 67

info@keramtrade.si

SLEDITE NAM